Sykle i Europa Sykle i Norge Sykkelkart Hamar
FYLKESMANNEN I HEDMARK

Fylkesmannen i Hedmark, Sylvia Brustad, mottok stafettpumpa fra Sykkelbyen Hamar ved Per Myrvang 25. april. - Vi er veldig opptatt av å legge til rette for at ansatte kan sykle til jobb. Det betyr mye for helsa vår at vi rører på oss, sa Brustad. Hun fortalte at de har sykkelparkering for 30 sykler innendørs i tillegg til mange utendørs. Øystein Engen er en av de ansatte som sykler aller mest. - Folk ser jo ikke på det som trim å sykle til og fra jobb, men det er jo det du gjør i det daglige som betyr mest, mener han. Selv har han syklet omtrent 30 000 kilometer i løpet av "styggmange" år.

Fylkesmannen i Hedmark er en aktiv bedrift og har inntil halvannen time i arbeidsuka som ansatte kan benytte til trening. De sponsor kort på treningssentre, de har dusjer, sykkelparkering og ønsker at alle som kan, sykler eller går til jobb.

Fylkesmannen i Hedmark tar i mot utfordringen fra Sykkelbyen Hamar 

Les om flere bedrifter

AMBASSADØRER:
Se video om dekkskifte Se video om ventil Se video om slange Se video om krankarm Se video om kjede Se video om tannhjul Se video om bakgir Se video om nav Se video om krank Se video om gir