Sykle i Europa Sykle i Norge Sykkelkart Hamar
NORSK TIPPING

Administrerende direktør hos Norsk Tipping, Torbjørn Almlid, lot seg utfordre av Sykkelbyen Hamars Per Myrvang. Overrekkelse av stafettpumpa skjedde 2. mai. - Vi tar utfordringen på rak arm og skal bli best i denne konkurransen. Norsk Tipping har allerede et «frisklivsprogram» der sykling er sentralt. De har fått nytt trimrom med spinningsykler. De har meldt på lag til sykkelrittet Lillehammer–Oslo. De har ordnet med egen matstasjon til Birkebeinerrittet. Norsk Tipping er med på «Sykle til jobben-aksjonen» der folk registrerer seg ved kantina hver dag.

– Men Sykkelbyen Hamar har også en utfordring med å legge bedre til rette for syklister i byen, sier Almlid. Per Myrvang, som er prosjektleder for «Sykkelbyen Hamar», er enig i at her kunne man gjøre forbedringer. «Sykkelbyen Hamar» har nå utfordret alle bedrifter i byen til å bli med og gjøre Hamar til sykkelby nummer én i landet! På den enkelte arbeidsplass håper de at oppslutning om kampanjen kan bidra til et positivt arbeidsmiljø, og at det settes i gang ulike tiltak for å få flere til å sykle, som interne sykkelkampanjer. Myrvang mener at flere på sykkel i Hamar vil bidra til en triveligere by.

AMBASSADØRER:
Se video om dekkskifte Se video om ventil Se video om slange Se video om krankarm Se video om kjede Se video om tannhjul Se video om bakgir Se video om nav Se video om krank Se video om gir