Sykle i Europa Sykle i Norge Sykkelkart Hamar
SPAREBANKEN HEDMARK

HR-direktør Eldar Kjendlie i Sparebanken Hedmark tok i mot stafettpumpa fra Per Myrvang. Sparebanken Hedmark har allerede tilrettelagt endel for at ansatte skal bruke sykkel som fremkomstmiddel. Det er trygg sykkelparkering i bakgården, garderobe med dusj i tilknytning til treningsrom. Det er også mange av de ansatte som sykler til jobb. Kjendlie forteller at helse er en viktig målsetning i personalpolitikken og de retter fokus inn mot friskvern.

- Med denne utfordringen fra Sykkelbyen Hamar, så ønsker vi å få enda flere til å sykle til jobb. Derfor setter vi nå i gang en liten konkurranse hvor alle ansatte oppfordres til å sykle i en periode frem til 1. juni. De som sykler fem ganger, eller mer i perioden, er med i trekningen av 10 gavekort a 1000 kroner! Så her er det bare å få sykkelen ut og komme i gang!

Sparebanken Hedmark sykler til jobb

AMBASSADØRER:
Se video om dekkskifte Se video om ventil Se video om slange Se video om krankarm Se video om kjede Se video om tannhjul Se video om bakgir Se video om nav Se video om krank Se video om gir