Sykle i Europa Sykle i Norge Sykkelkart Hamar
SYKKELEN SPARER TID

Den viktigste motivasjonsfaktoren for enkelte til å begynne å sykle, er at de sparer tid. Å slå sammen transport og mosjon er tidseffektivt i hverdagen, kanskje særlig for barnefamilier. Hvis du sykler til og fra jobben, står det igjen mer av dagen til andre ting.

I morgenrushet bruker du 15 minutter fra Ridabu til Hamar sentrum med bil. Deretter bruker du noen minutter på å finne parkeringsplass på feks. Fuglesethtomta (parkeringsgebyr kr 35,- per dag. Evt. parkeringsbot kr 660,-). Derfra går du ca. fem minutter til arbeidsstedet. Tilsammen har du brukt en snau halvtime fra du har kjørt hjemmefra til du er på arbeidet. Du sykler Ridabu-Hamar sentrum på 15 minutter, og kan sykle helt frem til døra! Du har dermed spart halve tida! 

I ettermiddagsrushet sparer du enda mer! Da står du i stillestående kø fra CC-martn til Midtstranda med bil, mens du kan sykle forbi hele køa hjem. Du sparer mye tid, har fått dagens trim og spart penger!

Husk at du trenger ikke sykle hver dag. To dager i uka kan være nok til at du sparer verdifull tid!

Tips oss om hvordan du sparer tid ved å sykle! Post det på Facebooksiden www.facebook.com/sykkelhamar Du kan også bruke Instagram, ta bilde av sykkelveien din og tagg bildet med #sykkelhamar.

Tidssparing:
Sparetiltak:
Visste du at:
AMBASSADØRER:
Se video om dekkskifte Se video om ventil Se video om slange Se video om krankarm Se video om kjede Se video om tannhjul Se video om bakgir Se video om nav Se video om krank Se video om gir